Старый 01.03.2006, 01:16   #879
ninniku

Рег-ция: 05.03.2004
Благодарности: 246
Поблагодарили 2,727 раз(а) в 1,463 сообщениях

Цитата:
Сообщение от rodnoy
Так вот, я хочу Вам & Co. выразить благодарность, за то, что каждый Ваш пост побуждает меня восполнять пробелы в моих познаниях української мови, iсторiї України тощо

Хай щастить!
Поупражняйся ещё, друг, товарищ и брат наш из Америки. Понимаю, как трудно без родного языка. Вот друг неделю назад из Америки вернулся. Не был 8 лет.
Ходит тихо, охрененвает. Назад хочет.

"Сране москальське бидло, ти змiнило свою нацiональнiсть зi \"свинi\" на \"росiянин\"? Так це ж одне i теж саме!!! I чому ти менi Львовом тицяєш, адже коли ми розбили голову активiсту РДУ i били палицями їхнiх старих бабок, то це було в Києвi i в Днiпропетровську. Саме там почнeться перша рiзанина москальсько - монгольської бидлоти. Волинь, колиска ОУН - УПА, нiколи не може бути вдячна брудному окупантовi, це вдячний ти, брудний московський бидло - собака. Я тобi обiцяю, що коли прийдемо за погромами на Волинь, я особисто тобi спочатку вiдрiжу пальцi, потiм пiдпалю волосся, згвалтую пiзду твоєї сраної москалихи на твоїх очах, пущу кров тобi з шиї i твого сраного хворого виблядка (якщо сам не здохне до того часу, адже у нього вже серйозне захворювання), вдарю головою об стiнку, щоби мозки потекли. Такою буде доля i твоя i всiх iнших бидло - москалiв. I перестань вже, алкоголiчна мразь, жити у мрiях. Україна вже 14 рокiв є незалежною державою, найбiльш ворожою до бидло - москальського етносу i у наступнi 1000 рокiв це не змiниться. Краще збирай манатки, беру свою манду - бабу i забирайся геть з моєї землi на якiй ти, суко срана, окупант!!!

ВIВА БЕСЛАН!!!!!!!

Это с того форума, куда ссылку дал.