![]() | #664 | ||
Рег-ция: 05.03.2004 Адрес: Владивосток Сообщения: 10,455 Благодарности: 246 Поблагодарили 2,727 раз(а) в 1,463 сообщениях | ![]() Встретил украинский анекдот. Мне понравился. Прикольно. На суржике. Зустричаються два товарыша. Один другого пытае: -Тарас, скажи, будь ласка, хто таки «москали»? -Ты шо, цього нэ знаешь? -Ни, нэ знаю. -Тоди слухай. Москали – цэ россияни, яки мэшкають (живут) в наший краини (стране) и допомогають нам будуваты (строить) нэзалэжну, вильну Украину. -А хто таки «жиды»? -Ты шо, и цього нэ знаешь? -Ни, нэ знаю. -Жиды – цэ еврэи, яки мэшкають у Израиле и допомогають нам будуваты нэзалэжну, вильну Украину. -А хто таки «кацапы»? -Ты, бачу, и цього нэ знаешь? -Ни, нэ знаю. -Кацапы – цэ тэж россияни, яки мэшкають у России и допомогають нам будуваты нэзалэжну, вильну Украину. -А хто таки «хохлы»? -Ну, цэ ты повынэн (должен) знаты. Хохлы – цэ украинци, яки мэшкають в наший краини и мишають москалям, жидам и кацапам будуваты нашу нэзалэжну, вильну Украину. __________________ Все бывает ... | ||
![]() |
|