Старый 05.04.2018, 10:40   #22260
valera

Рег-ция: 16.03.2018
Записей в дневнике: 2
Благодарности: 24
Поблагодарили 29 раз(а) в 26 сообщениях
По умолчанию Ответ: Ситуация на Украине

Україна запропонувала РФ обміняти 23 впійманих росіян на політв’язнів
5733 ПЕРЕГЛЯДИ 8
Середа, 4 квітня 2018, 18:04
53 0 0
Українська сторона у Мінську заявила про готовність передати Росії 23 ув'язнених за злочини проти суверенітету і територіальної цілісності росіян в обмін на українських політв‘язнів.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила віце-спікер парламенту, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.
"Тепер ми очікуємо реакції і відповіді російської сторони на ці ініціативи", - написала вона.
Геращенко розповіла, що ключовими в Мінську у середу були питання "безпеки, щоденне порушення іншою стороною пасхального перемир‘я і новий етап звільнення заручників".
"Наступна зустріч в Мінську за два тижні. Дуже хочеться просунутися в питанні звільнення заручників", - написала Геращенко.
Раніше Геращенко заявляла, що в України є більше 20 упійманих на Донбасі росіян, яких вона готова обміняти на політв'язнів, незаконно утримуваних в РФ.
( Это те кто имел при себе документы - военник, контракт или паспорт, или те кто 100% определены как " заблудившиеся")
Извеняюсь за офтоп.Но среди пользователей форума есть предположения что под моим ником скрывается накануне отправленный в " бан" Djay.Это нетак.Если комуто совсем невмоготу, могу администрации скинуть свой профиль в однокашках.( если и меня не отправят втотже "бан")