![]() | #7 | ||
![]() Здравейте, не знаех, че е позволено да пиша на български тук.Главно се придържам само към Агни и Грани Агни Йога и се обръщам за съвети към Joleen от wmea-world.org когато не разбирам нещо.Станахме много близки с нея, тя беше душата, която ми даде подтик да приложа учението в живота.Да нямам физически контакт с учител в началото(чета от 7години прилагам учението в живота от януари 2012) на ученичеството е трудно за мен.Има и странни лекции в scribd.com които също са ми интересни кой и къде ги изнася не знам http://www.scribd.com/doc/75508520/%D0%9B%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8-2011, но никой не е потвърдил пред мене дали може да се има доверие на тези лекции. Дънов не следвам и никога няма да го правя, не чувствам тази нужда.От неговото учение съм взел само няколко практически съвети за водата и билките. Много е лошо, че никъде в България няма обединение както е в другите страни като Украйна и Русия примерно.Агни йога учениците тук са разпръснати и възмутени от предишното предателство на идеалите на учението от бившите директори на Ръорих обществото.Наскоро се опитах да започна да изнасям лекции-дискусии на Агни Йога тематика във библиотека "Виделина" във Варна.Силите ми стигнаха за 2лекции.Тази библиотека се води като за място за разширяване на съзнанието, но там се правят такива кощунства и се изнасят лъжеучения постоянно.За шарлатаните казах вече.Но на моите лекции беше пълно с егойзъм, спорове, открих присмех заяждане, и цялата положителна информация, която давах донякъде беше заличена от тези негативизми. Хубавото е че там намерих и няколко прекрасни човека.Ако някога се основе Ашрам във Варна ще ги извикам там.В нашите години най-нужно е да има къде практически да се учиш да действаш със силите на мисълта си.Затова Абрамов ми помогна много със знание как да усиля мисълта си много, ако хората се научат да влагат най-силната си воля в мислите, и постоянно да я усилват, няма да има нужда да мислим за ежедневните грижи, по простата причина, че заедно със нашия духовен учител ще можем да градим света със силата на мислите във и извън нас такъв какъвто Бог е предвил.Виждам, че в Украйна имат такава школа и практикуват мислетворчество, Виктор Съботинов ме покани през май 28-7 юни на семинара в Крим "Healing in the New age" и смятам да отида. Мечтата ми е да стана писател и музикант(песни и музика в която да има невероятно смислени тексктове които да предават идеите на учението просто и чрез песен и със невероятна мелодия, без ревове и дразнещи китарни звуци, сега изучавам хармонията в музиката и пиша песни, които се надявам да развия да бъдат достойни за извисяване на световното съзнание) и нов тип -доктор хомеопатичен психолог който да може ползва мислителните си сили и универсалната енергия на добро ниво.Да давам от себе си ме кара да се чувствам невероятно.Затова търся в момента практическо приложение на учението и не-механични техники за развитие в тази насока. Работата, която сега ме заробва е единствено способ за набиране на средства, и по-малко житейски опит.Затова и искам толкова много да развия мислетворчеството си, че да не ми е нужно да мисля за себе си и съществуването си въобще.Даже днес си мислех, понеже днес трябваше да ми подновят договора за работа, и си казах ако решат да ме уволняват отивам в планината и стоя там докато не развия воля която е по силна от физическите нужди с която да засиля мисълта си, но кармата ми и Бог имат други планове за мене и шефа ме задържа.От този договор зависеше дали ще мога да си купя акустична китара сега.Явно ще продължавам да тренирам мисълта си в апартамент. ![]() Ще Разгледам Омраам Микаел Айванхов. Благодаря! Последний раз редактировалось Константин Михов, 12.03.2012 в 18:59. | |||
![]() |
|